Beratung +49 (0) 80 66 - 98 69 000

  Kostenloser Versand

  14 Tage kostenloser Umtausch

  Sicher einkaufen dank SSL

o nama

Nakon 3 1/2 godine iskustva na tržištu vodenih sportova, obitelj Lachotta odlučila je 2013. registrirati i zaštititi marku SKINFOX kod Njemačkog ureda za patente i robne marke i Europskog ureda za harmonizaciju kako bi mogla proizvoditi visokokvalitetne predmeti za vodene sportove pod vlastitom oznakom u budućnosti pustiti.

Motivacija za to proizlazi iz ambicije da postavimo vlastite standarde za visokokvalitetne i inovativne artikle po pristupačnoj cijeni. Prvi artikli proizvedeni su putem kontakata proizvođača u Njemačkoj . Danas brend već ima mrežu proizvođača u zemljama poput Austrije, Poljske, SAD-a, Velike Britanije i Azije.

U sektoru vodenih sportova, brend SKINFOX već ima niz inovacija koje su zaštićene patentima. Na primjer, brend je prvi put predstavio neoprenska odijela s CARBON izgledom . Nadalje, to je prvi dobavljač univerzalnog prsluka za spašavanje od 50 N (prema CE standardu ISO 12402.5 ) koji je opremljen fluorescentnom zakrpom na stražnjem rubu ovratnika kao dodatnom sigurnosnom značajkom . To znači da se nositelji prsluka za spašavanje mogu lako prepoznati i spasiti čak i u sumrak, a posebno u mraku. Marka se ističe i po svojim mokrim odijelima ( MLADJI , SCOUT i LEADER ) jer imaju +50 UV zaštitu , što je već općenito važno na vodi, ali posebno važno za djecu.

Brend radi isključivo s proizvođačima koji imaju izvrsne reference. Osim toga, vlasnici robnih marki osobno osiguravaju da svi artikli imaju visok standard kvalitete , kao što su ravni šavovi ili klizeći materijal na ovratniku, rukavima i nogavicama. Primjerice, neoprenska odijela " MLADI ", za malu djecu od 1-6 godina , besprijekorno su obrađena ispod pazuha kako bi se osigurala najbolja moguća udobnost nošenja.

Marka SKINFOX ima vrlo visoke zahtjeve za kvalitetu i performanse za svoje proizvođače. To se osigurava redovitim kontaktom s proizvođačima, ali i osobnim nadzorom na licu mjesta različitih proizvodnih procesa i tvornica.

U 2016. godini brend je proširio svoje prodajno područje na odjeću za vani i slobodno vrijeme.

U ponudi su artikli marke SKINFOX
a) u vlastitoj trgovini na adresi Kufsteiner Strasse 58, u Bad Feilnbachu,
b) putem naših vlastitih internetskih trgovina www.AquaSportWelt.de , www.SKINFOX.de i www.AlpSportStadl.de
c) kao i putem istoimenih računa na AMAZON i EBAY tržištu

Ponude su prevedene na različite jezike od strane davatelja usluga i stoga se nude i na velikim tržištima diljem Europe ( Francuska, Engleska, Španjolska, Italija, Belgija ).

Od 2016. brand u Njemačkoj također surađuje s još 2 trgovca koji također imaju asortiman robne marke SKINFOX u svom asortimanu. (vidi "Naši partneri" na www.SKINFOX.de )
Mrežu zastupnika treba dodatno proširiti u nadolazećim godinama.
Vlasnici robnih marki manje se fokusiraju na maksimiziranje profita, a više na konzervativni rast tako da su visoki standardi kvalitete za SKINFOX robu trajno zajamčeni.

Još jedna velika prednost brenda je to što je u obiteljskom vlasništvu te se sami vlasnici brinu da zadovoljstvo kupaca uvijek bude na prvom mjestu.

Zuletzt angesehen